15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dianijkhout.com 300 0

Wat te verwachten als je bij mij komt voor een massage

Il Tocco is een kleine gezellige praktijk, welke bestaat uit de praktijkruimte, een ontvangstruimte en een apart toilet.

Ik verwacht je niet eerder dan 5 min voor de afgesproken tijd en punctueel mag natuurlijk ook. Mocht je later komen, laat het me dan even weten.
Het is mogelijk dat ik nog bezig ben met een klant, in dat geval mag je nog even plaats nemen in de ontvangstruimte met een kopje thee en een tijdschrift.

Aan het begin van de afspraak is er altijd een moment voor een kopje thee en een korte intake. Zelfs als je al vaker bent geweest is het fijn om te delen hoe het gaat met je fysiek en waar je wilt dat die sessie de aandacht naar toe mag.

Dan volgt de massage. Dit gebeurt in principe op de ontblote huid (ondergoed blijft aan), maar mocht dit een probleem voor je zijn, dan is het ook mogelijk om een Kayotima Shiatsumassage te boeken. Deze massage wordt uitgevoerd door de kleding heen. Zorg wel dat je in dit geval makkelijk zittende kleding draagt.

Na afloop is er tijd om even rustig bij te komen en een glaasje water te nuttigen.

Belangrijk is het om na een massage voldoende water te drinken, daar er nogal wat afvalstoffen los kunnen komen. Deze wil je goed kunnen afvoeren uit je lichaam en wat werkt hiervoor beter als heerlijk helder water!